Kesätyöntekijöitä Kauhajoelle elintarvikesiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2021

Vietä kesäsi duunISSa!

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme Kauhajoelle.


Kesätyöntekijänä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojen pesuista matalapainepesumenetelmin. Viihdyt tehtävässä, jos tykkäät fyysisesti raskaasta työstä sekä olet luonteeltasi tarkka. 


Työtä tehdään pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan klo 15:00-24:00 välillä. Työpäivän pituus on 6-7,5 tuntia. Työsuhde on osa-aikainen 25-37,5h/ viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat koko kesän ajan. 

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Edellytämme näissä tehtävissä täysi-ikäisyyttä.


Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.6.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


       

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot