Kesätyöntekijöitä Kauhajoelle elintarvikesiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2021

Vietä kesäsi duunISSa!

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme Kauhajoelle.


Kesätyöntekijänä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojen pesuista matalapainepesumenetelmin. Viihdyt tehtävässä, jos tykkäät fyysisesti raskaasta työstä sekä olet luonteeltasi tarkka. 


Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun ja töitä tehdään pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan. Töitä on tarjolla koko kesäksi, mutta osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuussa. Ilmoitathan siis hakemuksessasi mille ajalle haet työtä ja työskenteletkö mieluiten osa- vai kokoaikaisesti. 

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Edellytämme näissä tehtävissä täysi-ikäisyyttä.


Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


Käytämme kesätyöhauissa mahdollisesti sekä video- että puhelinhaastatteluja. Videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.      

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot