Kesätyöntekijöitä Kauhajoelle elintarvikesiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme Kauhajoelle.


Yleisimpiin kesätyötehtäviin kuuluu elintarviketehtaan tuotantotilojen siivous. Työ on tarkkaa ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. Työskentelyajat sijoittuvat kolmeen vuoroon ja töitä tehdään niin aamu-, päivä- kuin yövuoroissakin ja työvuoroja voi olla arkipäivisin ja viikonloppuisin. Kiireisin lomakausi alkaa juhannuksen jälkeen ja jatkuu aina syyskuun loppuun saakka, mutta osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuusta alkaen. Ilmoitathan siis hakemuksessasi mille ajalle haet työtä ja työskenteletkö mieluiten osa –vai kokoaikaisesti.


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Edellytämme näissä tehtävissä täysi-ikäisyyttä.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi.


Käytämme kesätyöhauissa mahdollisesti sekä video- että puhelinhaastatteluja. Videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä.

      

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot