Kesätyöntekijöitä kattohuoltoihin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Kiinnostaisiko sinua aktiivinen kesätyö? Haluatko työskennellä ulkona ja tuntea työpäivän jälkeen, että olet oikeasti tehnyt jotain muutakin kuin vain istunut? Loistavaa! Meillä on sinulle kesätöitä!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KATTOHUOLTOIHIN Vaasaan.

Etsimme asiakkaallemme Ikikatto Oy:lle reippaita ja omatoimisia kesätyöntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluu kattojen huoltoihin liittyvät tehtävät kuten kattojen putsaus, painepesu, maalaus ja pienet korjaustyöt. Sateisina päivinä voit työskennellä myös Ikikaton toimistolla, tehden esimerkiksi asiakashankintaa yhdessä myyjien kanssa.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat erikseen sovittaessa mahdollisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa alkukesästä ja kestävät kesän loppuun saakka. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa myös syksyllä esimerkiksi opiskelujen ohella.

Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja erinomaista asennetta. Et pelkää korkeita paikkoja, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti asuinrakennusten katoilla. Saat työkäyttöösi yrityksen auton sekä työhön soveltuvat työ- ja turvavälineet. Työssäsi tarvitset myös ajokorttia. Työturvallisuuskortti luetaan eduksi.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan lisäksi mahdollisuuden urakkabonuksiin. Lisäksi pääset tutustumaan kiinteistöpalveluiden ja rakennusalan maailmaan sekä kartuttamaan samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Jätä tietosi oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme vaikka heti, kuitenkin viimeistään 31.5.2021. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot