(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kattohuoltoihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2020

Kiinnostaisiko sinua aktiivinen kesätyö? Tervetuloa Personalhusetille! Meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla kesän, työn ja lomailun.

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KATTOHUOLTOIHIN Vaasaan.

Etsimme asiakkaallemme Ikikatto Oy:lle reippaita ja omatoimisia kesätyöntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluu kattojen huoltoihin liittyvät tehtävät kuten kattojen putsaus, painepesu, maalaus ja pienet korjaustyöt. Sateisina päivinä voit työskennellä myös Ikikaton toimistolla, tehden esimerkiksi asiakashankintaa yhdessä myyjien kanssa.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa alkukesästä ja kestävät kesän loppuun saakka. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa myös syksyllä esimerkiksi opiskelujen ohella.

Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja erinomaista asennetta. Et pelkää korkeita paikkoja, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti asuinrakennusten katoilla. Saat työkäyttöösi yrityksen auton sekä työhön soveltuvat työ- ja turvavälineet. Työssäsi tarvitset myös ajokorttia. Työturvallisuuskortti luetaan eduksi.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme hyvän tuntipalkan lisäksi mahdollisuuden urakkabonuksiin. Lisäksi pääset tutustumaan kiinteistöpalveluiden ja rakennusalan maailmaan sekä kartuttamaan samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2020. Voit liittää mukaan CV:si ja kerro lisäksi, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.