(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kattohuoltoihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Kiinnostaisiko sinua aktiivinen kesätyö? Tervetuloa Personalhusetille! Meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla kesän, työn ja lomailun.

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KATTOHUOLTOIHIN Vaasaan.

Etsimme asiakkaallemme Ikikatto Oy:lle reippaita ja omatoimisia kesätyöntekijöitä kattohuoltoihin. Työtehtäviisi kuuluu kattojen huoltoihin liittyvät tehtävät kuten kattojen putsaus, painepesu, maalaus ja pienet korjaustyöt. Sateisina päivinä voit työskennellä myös Ikikaton toimistolla, tehden esimerkiksi asiakashankintaa yhdessä myyjien kanssa.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa alkukesästä ja kestävät kesän loppuun saakka. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa myös syksyllä esimerkiksi opiskelujen ohella. 

Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja erinomaista asennetta. Pystyt työskentelemään myös korkeissa paikoissa, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti asuinrakennusten katoilla. Saat työkäyttöösi yrityksen auton sekä työhön soveltuvat työ- ja turvavälineet. Työssäsi tarvitset myös ajokorttia. Työturvallisuuskortti luetaan eduksi.

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että hyvä asenne on ratkaisevin tekijä.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme hyvän tuntipalkan lisäksi mahdollisuuden urakkabonuksiin. Lisäksi pääset tutustumaan kiinteistöpalveluiden ja rakennusalan maailmaan sekä kartuttamaan samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2019. Voit liittää mukaan CV:si ja kerro lisäksi, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Miksi Personalhuset? - www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi