(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kassaosastolle Oulun tavarataloon
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

TIESITKÖ TÄTÄ BAUHAUSISTA?

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on pian kuusi: Vantaa, Turku, Tampere, Espoo ja Oulu, sekä alkuvuodesta 2020 avattava Lahden tavaratalo. Verkkokauppamme osoitteessa www.bauhaus.fi, palvelee koko Suomen asiakaskuntaa. Valikoimistamme löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. 

BAUHAUSissa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä työmotivaatiolla, osaamisella ja työtyytyväisyydellä on merkittävä rooli BAUHAUSin menestyksessä. Meillä pääsee työskentelemään kansainvälisesti aktiivisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä. 

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KASSAOSASTOLLE

Oulun tavarataloomme.

Työsuhde alkaa alkuvuoden 2020 aikana ja jatkuu kevään / kesän ajan. Keskimääräinen viikkotyöaika, sekä työsuhteen tarkka kesto sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja palvelet asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun saakka. Kokemus kaupan alan tehtävistä, asiakaspalvelu- ja kassatyöstä auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on kuitenkin aurinkoinen ja aktiivinen palveluasenne, sekä halu oppia. Edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

- mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi
 - vaihtelevan ja monipuolisen työn sekä
 - arvokasta työkokemusta vähittäiskaupan alalta.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 23.2. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

BAUHAUS on hyvä paikka haastaa omaa osaamistaan ja oppimisvalmiuksiaan!