Kesätyöntekijöitä kassaosastolle Espoon tavarataloon
Bauhaus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

TIESITKÖ TÄTÄ BAUHAUSISTA?

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on kuudella paikkakunnalla ja tavaratalojen lisäksi verkkokauppa. Valikoimastamme löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. 

BAUHAUSissa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä työmotivaatiolla, osaamisella ja työtyytyväisyydellä on merkittävä rooli BAUHAUSin menestyksessä. Meillä pääsee työskentelemään kansainvälisesti aktiivisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä. 

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KASSAOSASTOLLE

Espoon tavarataloomme.

Työsuhde alkaa alkuvuoden 2021 aikana ja jatkuu kevään / kesän ajan. Keskimääräinen viikkotyöaika sekä työsuhteen kesto sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja palvelet asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun saakka. Kokemus kaupan alan tehtävistä, sekä asiakaspalvelu- ja kassatyöstä auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on kuitenkin aurinkoinen ja aktiivinen palveluasenne, sekä halu oppia. Edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi. Työ BAUHAUSissa on vaihtelevaa ja monipuolista, eikä yksikään päivä ole taatusti samanlainen! Meillä saat joka päivä mahdollisuuden oppia uutta, sekä arvokasta työkokemusta asiakaspalvelu-, myynti- ja kassatehtävistä vähittäiskaupan alalta.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi mielellään videoesittelyn kera viimeistään 28.2. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410676
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: -
  • Puhelin: -
  • Sijainti: Espoo