(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Kajaaniin
Sartorius Biohit Liquid Handling Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KAJAANIIN

erilaisiin tuotannon määräaikaisiin tehtäviin.

 

Tehtäviisi kuuluu erilaiset tuotantotehtävät Kokoonpanossa, Ruiskuvalutuotannossa tai Kunnossapidossa.

 

Kokoonpanotyö on tiimityötä. Hienomekaaniset tuotteet kootaan kokoonpanotiimissä, raskaita työvaiheita ei ole. Työtilat ovat siistit ja työ on kokopäivätyötä, työaika 7:00 – 15:30. Työhön perehdytetään.

 

Ruiskuvalutuotantoon etsimme pakkaajia. Työ on tiimityötä. Valmistamme kertakäyttöisiä muoviosia pitkälle automatisoidussa ympäristössä. Lopputuotepakkaaminen tapahtuu käsin. Tuotanto toimii 3-vuorossa, myös viikonloppuisin, työvuorot vaihtuvat 6:00 – 14:00 – 22:00. Hakemamme kesätyöntekijät sijoittuvat eri vuoroihin sopimuksen mukaisesti alkaen toukokuun puolessa välissä, kestäen elokuun puoleen väliin. Työhön perehdytetään. Tekniikan opiskeluun liittyvää työharjoittelua sekä opinnäytetöitä voidaan myös tarjota kesätyön yhteyteen soveltuvin osin. 

 

Kunnossapito on tiimityötä. Tiimi huolehtii kokonaisvaltaisesti kiinteistön sekä tuotantokoneiden ja automaation kunnossapidosta. Haemme tiimin avuksi harjoittelijaa ja tekniikan opiskeluun liittyvää työharjoittelua sekä opinnäytetöitä voidaan myös tarjota kesätyön yhteyteen soveltuvin osin.

 

Työn kesto on sopimuksen mukaan 1 kk – 4 kk, osa tehtävistä alkaa huhtikuun alussa mutta pääosin työaika on kesäkuusta elokuuhun.

 

Odotamme sinulta oppimishalukkuutta, teknistä peruskoulutusta ja vuorotyövalmiutta

 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ruiskuvalutuotannosta, automaatiosta, kokoonpanotehtävistä tai elektroniikasta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön tuotannon parissa. Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit toivottavat sinut tervetulleeksi ja perehdyttävät sinut mielellään tehtäviisi. 

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 30.4.2019 osoitteeseen careers.finland@sartorius.com. Merkitse hakemuksen otsikkokenttään selkeästi, mitä työtehtävää haet ensisijaisesti, esimerkiksi: ”Kesätyöhakemus/Kokoonpano”.