(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Kajaaniin terveydenhuollon kohteeseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä Kajaaniin terveydenhuollon kohteeseen.

Kesätyöt siivouspalveluilla sisältävät erilaisia siivoustehtäviä muun muassa ylläpito- ja perussiivouksia, pölynpyyhinnästä ikkunoidenpesuun. Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun. Työvuorot määräytyvät kohteen tarpeen mukaan.

Olet etsimämme kesätyöntekijä, mikäli et kaihda nopeatemposta ja fyysistä työtä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on plussaa, mutta positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisevat. Osa työtehtävistämme edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, täysikäisyyttä ja nuhteetonta taustaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä kesätyöpaikoista tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea lisää kesätyöstä SOLilla osoitteesta https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot.html tai ottaa yhteyttä kohteen palveluesimieheen Päivi Seppänen 040 128 6825 tai palveluohjaajaan Marika Partanen 044 745 2622 (arkisin klo 9-15).

Ilmoitathan hakemuksessasi mille aikavälille etsit kesätöitä (kuukaudet) ja mahdolliset työaikarajoitteet.

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse tai puhelimitse. Pidäthän myös silmällä roskapostikansiotasi, siltä varalta että sähköpostiviestimme päätyvät sinne.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituiseksi kesäkauden jälkeen.