Kesätyöntekijöitä Kaarinaan
Biltema Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä.

Tulevaan kesäsesonkiin tarvitsemme upean Biltema-perheemme vahvistukseksi Kaarinan tavarataloon ja verkkokauppaan kaikkiaan yhteensä 5 kesätyöntekijää eri pituisiin kesätyösuhteisiin. Kesätyöt sijoittuvat ajalle maaliskuu – elokuun 2021, ja työn kesto ja viikkotyöaika vaihtelevat sopimuksen mukaan.

Etsimmekin nyt kesätyöntekijöitä

Verkkokaupan pakkaajaksi:

- 2 henkeä verkkokaupan pakkaajaksi, toisen kesätyötekijän toivomme aloittavan jo helmikuussa, jolloin työaika on 25 h/ vko. Verkkokauppaan tarvitaan myös toinen kesätyöntekijä (viikkotunnit 10 h/vko), aloitus sopimuksen mukaan.

Bilteman verkkokauppa toimii Kaarinan tavaratalon yhteydessä, jossa myös verkkokaupan varasto sijaitsee. Pääasiallisesti käsittelet verkkokaupan tilauksia ja keräät ja pakkaat tuotteet verkkokaupan asiakkaille lähetettäväksi, jonka lisäksi hoidat myös yritystilaukset sekä laskutukset ja raportoinnit. Tarvittaessa myös asiakaspalvelu Kaarinan tavaratalossa sekä kuormanpurku ovat osa toimenkuvaasi.


Myyjän tehtäviin:

- 3 henkeä kassamyyjän tehtäviin, viikkotyöaika 10 h/ vko, yhden aloitus helmikuussa, muut sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa

Kassamyyjänä pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan kassatyöskentely, tarvittaessa muitakin myyjän tehtäviä: asiakaspalvelua ja asiakkaan opastamista, hyllytystä, kuormanpurkua ja myymälän siisteyden ylläpitämistä.


Odotamme sinulta:
 • Tiimihenkisyyttä ja halua oppia uusia asioita
 • Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja energistä asennetta työhösi
 • Kiinnostusta/ kokemusta kaupan alan asiakaspalvelutehtävistä. Tai ehkäpä sinulla on harrastuksesi kautta erityistä kiinnostusta joihinkin monipuolisen tuotevalikoimamme tuoteryhmiin
 • Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa
 • Vähintään 18 vuoden ikää (myytävät tuotteet)

Tarjoamme sinulle:
 • Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä
 • Toimivan myymäläkonseptin ja hyvät työkalut
 • Rennon ja kannustavan työilmapiirin mukavien työkavereiden kanssa
 • Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme
 • Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä
 • Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään
 • Työpaikan julkisten kulkuyhteyksien päässä

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat mukavan kesätyökokemuksen.

Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 31.1.2021 mennessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. 

Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot