(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä K-ryhmän Business Services Centreen
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan. 

K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa kesätyöntekijöitä Business Services Centreen (BSC). BSC tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille.


Tänä kesänä tarjoamme tehtäviä HR:n, palkanlaskennan ja talouden tehtävissä. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman. 

Odotamme sinulta: 
- Taloushallinnon tehtävissä laskentatoimen perusosaamista ja prosessien perustuntemusta (esim. laskutus, reskontrat, kirjanpito) 
- Palkanlaskennan ja HR:n tehtävissä henkilöstöhallinnon ja palkanlaskentaprosessin tuntemusta (esim. rekrytointi, palkanlaskenta, työsuhdeasiat) 
- Kykyä nopeatempoiseen, joustavaan työskentelyyn ja uuden oppimiseen 
- Asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä tiimityöskentelytaitoja 
- Systemaattisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta 
- Hyvää englannin kielen taitoa 

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan! 

Tarjoamme sinulle: 
- Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki ja ammattitaitoiset työtoverit 
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä 
- Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat 

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. 

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Laura Kunttu, laura.kunttu@kesko.fi


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja tehtävästä riippuen ajoittuu huhti-elokuulle 2021.
Työsuhteen tarkka kesto sovitaan esimiehen kanssa. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.


Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa. 


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.