Kesätyöntekijöitä K-Rauta Vaala, Vaala
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Kesätyöntekijöitä K-Rauta Vaala, Vaala


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kesämyyjä / kassamyyjä / varastomyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi Vaalan K-raudassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää
’-ajokorttia, vähintään h-auto, trukkikortti lasketaan eduksi (varastomyyjä)


Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Lähetä hakemuksesi 28.02.2021 mennessä osoitteeseen mikko.kilpelainen@k-rauta.fi otsikolla ”kesätyö”. Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla huhtikuu 2021 – syyskuu 2021 (kesto sovittavissa tehtävän mukaan). Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Mikko Kilpeläinen puh 0503820639.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot