Kesätyöntekijöitä K-Rauta Tornio
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Kassa- ja varastomyyjiä kesäksi, K-Rauta Tornio


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kesämyyjä / kassamyyjä / varastomyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Torniossa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- varastomyyjä 16-18 vuoden ikää
- kassamyyjä 18-vuoden ikää


Meillä K-Rauta Torniossa työskentelet 9 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasiLähetä hakemuksesi 15.02.2021 mennessä osoitteeseen mika.innanen@k-rauta.fi


tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu – elokuu lisäksi syksyn mahdollisuus ilta-ja viikonlopputöihin (kesto sovittavissa).


Viikkotyöaika sekä työsuhteen kesto sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa.


Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydettyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Innanen, puh 050 4305825.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot