Kesätyöntekijöitä K-Rauta Otra Nekala, Tampere
K-Rauta Otra Nekala

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Kesätyöntekijöitä K-Rauta Otra-Nekalaan Tampereelle


Tampereen rautaisimmat kesätyöpaikat ovat haussa nyt. Etsimme joukkoomme asiakaspalvelusta innostuvia kassamyyjiä, puutarhamyyjiä ja ulkomyymälämyyjiä sekä myyjiä sisustuksen, kodinkalustamisen, rakentamisen ja työvälineen osastoille. Olet etsimämme työntekijä, kun haluat oppia uutta, olet ahkera sekä oma-aloitteinen ja hymysi välittyy asiakkaalle maskinkin takaa. Meillä iloinen kesätyöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Otra-Nekalassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Rauta Otra-Nekalassa työskentelet 50 hengen iloisessa porukassa. Kesätyöt ovat osa- ja määräaikaisia työsuhteita, viikkotyötunnit ovat sovittavissa.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2.2022 osoitteeseen janne.enqvist@k-rauta.fi
Tehtävät ovat eripituisia osa-aikaisia ja määräaikaisia kesätöitä ajalla 1.3.-30.9.2022. Ilmoita hakemuksessasi, missä tehtävissä ja millä ajanjaksolla olet kiinnostunut työskentelemään.
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viimeistään viikolla 7. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Janne Enqvist janne.enqvist@k-rauta.fi.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot