(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä K-Rauta Merituuli, Espoo
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ K-RAUTA MERITUULEEN


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä jokainen innokas työntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Merituulessa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18 vuoden ikää


K-Rauta Merituulessa työskentelet osana iloista ja ammattitaitoista porukkaa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Tarjolla on kesätöitä noutopihallamme, logistiikassa, puutarhaosastolla sekä kassalla, mainitsethan hakemuksessasi mikä sinua erityisesti kiinnostaa.


K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä osoitteeseen toni.jokinen@k-rauta.fi
Tehtävä on määräaikainen 2 kk kesätyö sopimuksen mukaan. Tehtäviä on kokoaikaisia sekä osa-aikaisia sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Toni Jokinen, toni.jokinen@k-rauta.fi


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.