Kesätyöntekijöitä K-Rauta Läyliäinen
K-Rauta Läyliäinen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

ETSIMME JOUKKOOMME
MYYMÄLÄMYYJÄÄ,
SEKÄ
VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ
KESÄKAUDELLE 2022 LEINOLLE, K-RAUTA LÄYLIÄISIIN


****


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokkaat kesätyöntekijät huolehtivat omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi Leinolla K-raudassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihatuotteiden parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä Leinolla työskentelet yli 40 hengen iloisessa porukassa. V. Leino Oy on nuorekas ja kehittyvä K-Rauta- ketjuun kuuluva rauta- ja maatalouskauppa, yli 117 vuoden kokemuksella. Myymälämme toimivat Läyliäisissä ja Karkkilassa.


Leinolla käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- mukavat ja innostavat työkaverit


Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen heidi.hanninen@k-rauta.fi
Tehtävä on määräaikainen kesätyö alkaen 1.4.2022. Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 9. Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hänninen, heidi.hanninen@k-rauta.fi, www.vleino.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot