(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä K-Rauta Kotkaan
K-Rauta Kotka

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ K-RAUTA KOTKAAN


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas myyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Kotkassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa. Haemme sesonkityöntekijöitä myymälään, kassalle, noutopihalle, tavaran vastaanottoon sekä puutarhaan, koko- ja osa-aikaiseen työsuhteeseen (tunnit työtehtävästä riippuen n. 20-37,5 h/vk).


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää


Meillä K-Rauta Kotkassa työskentelet 25 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit
- K-Rauta Kotkan henkilöstöedut


Lähetä hakemuksesi 15.2.2020 mennessä osoitteeseen sari.hayha@k-rauta.fi.
Tehtävä on määräaikainen kausityö välillä 1.4.-30.9.2020.


Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.