Kesätyöntekijöitä K-Rauta, Hämeenlinna
K-Rauta Hämeenlinna

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

TÖIHIN KESÄKSI K-RAUTA HÄMEENLINNAAN


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas myyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Hämeenlinnassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Haemme kesätyöntekijöitä noutopihalle, puutarhamyymälään, kassalle sekä myymälään osastollemme.


Lähetä hakemuksesi 25.2.2022 mennessä osoitteeseen teemu.toukonen@k-rauta.fi
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5. – 30.9.2022 (kesto sovittavissa).
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 9. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Toukonen, puh 050 5607984 tai teemu.toukonen@k-rauta.fi.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot