(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä K-Rauta Ekenäs Tammisaari
K-Rauta Ekenäs

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

SOMMARJOBBARE 2020 KESÄTYÖNTEKIJÄT
K-RAUTA EKENÄS/TAMMISAARI


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kesätyöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Tammisaaressa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- suomen ja ruotsin kielitaitoa, englanninkielestä plussaa


Meillä K-Rauta Tammisaaressa työskentelet 16 hengen iloisessa porukassa. Keväällä/kesällä henkilöstömäärä nousee noin 25:een. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Odotamme että voit aloittaa jo maaliskuussa viikonloppuisin. Huhtikuusta elokuuhun olemme auki myös sunnuntaisin.


Lähetä hakemuksesi 23.2.2020 mennessä osoitteeseen per.madsen@k-rauta.fi.
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla huhtikuu-elokuu (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa Per Madsén, puh 044 7788178.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.