Kesätyöntekijöitä K-Market Pirtti, Kuopio
K-Market Pirtti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

HUIPPUTYYPPEJÄ KESÄTÖIHIN K-MARKET PIRTTIIN, KUOPIOON


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaidemme asiointi K-Market Pirtissä on helppoa ja sujuvaa.


Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 16-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.


Meillä K-Market Pirtissä työskentelet 10 hengen iloisessa porukassa. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Tehtävä on määräaikainen, 2-4 viikon mittainen kesätyö kesä-elokuussa 2022.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Keijo Ollikainen, puh 044 333 0300 Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen keijo.ollikainen@k-market.com


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot