Kesätyöntekijöitä Jyväskylään
Intrum Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä osana kansainvälistä työyhteisöä.

Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa voit haastaa itseäsi sekä hyödyntää kaupallisen alan opintojasi tehokkaasti käytännössä?

Haemme nyt Jyväskylän toimipisteeseemme kesän ajaksi vahvistusta myyntireskontraan liittyviin tehtäviin, joihin sisältyy myös asiakaspalvelua.

Odotamme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on positiivinen ja aikaansaava ote työhösi. Osaat työskennellä tehokkaasti sekä tiimissä että itsenäisesti ja hoidat työsi kerralla kuntoon. Lisäksi tarvitset työssä numerotarkkuutta, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työporukan ja viihtyisät ja modernit toimitilat. Kesän aikana opit uutta, tutustut uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea hankit loistavaa työkokemusta tulevaisuutta varten! Instagram-tilillämme @intrum_suomi voit käydä kurkkaamassa millaista intrumlaisten arki on!

Työt ajoittuvat sopimuksen mukaan touko-elokuulle. Tehtävästä riippuen pyrimme myös tarjoamaan mahdollisuuksia jatkaa työtä myös syksyllä esimerkiksi opintojen ohessa. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot.

Hakuaika kesätöihin päättyy 31.3.2021.

Jos uskot, että sinä voisit olla etsimämme seuraava intrumlainen, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot