(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Jyväskylään siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Vielä ehdit viettämään kesääsi duunISSa!


Etsimme vielä kesätyöntekijää Jyväskylään vastaamaan ylläpitosiivouksesta palvelutaloympäristössä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat aina syyskuun loppuun asti. Töitä tehdään arkisin klo 6-14, joten sinulle jää aikaa myös kesästä nauttimiseen!


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Muut taitosi ja siivouskokemuksesi lasketaan eduksesi, joten muistathan mainita hakemuksessasi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tai olet suorittanut hygienipassin tai työturvallisuuskortin. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Lähetä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi

 
Tunnelmia kesätyöpaikoistamme löydät YouTubesta.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.