(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Jyväskylään jätekeskukselle
MUSTANKORKEA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ touko-syyskuulle  
vaarallisten jätteiden vastaanottoon (1hlö) ja hyötykeräyspisteiden huoltoon (1hlö)  

 

Vaarallisten jätteiden vastaanotto  

Vaarallisia jätteitä otetaan vastaan Mustankorkean jätekeskuksen alueella, lajittelupihallamme. Tehtäviin kuuluu mm. vaarallisten jätteiden keräys, vastaanotto ja lajittelu sekä asiakkaiden neuvonta ja opastus. Tehtäviin kuuluu myös jätteenkäsittelykeskuksen kunnossapitotyöt. Työsi sisältää ajoittain myös Laukaan pienjäteasemalla asiakkaiden opastamista, rahastamista ja jätteiden vastaanottamista. 

Odotamme sinulta: 

  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja 

  • esimerkiksi kemian alan opinnot ja/tai haitallisten ja vaarallisten jätteiden käsittelyn -peruskurssin suorittaminen katsotaan eduksi  

  • erityistä tarkkuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta 

  • kykyä työskennellä tarkkojen turvallisuusohjeiden mukaisesti 

  • itsenäistä työskentelyotetta 

  • vähintään 18 vuoden ikää 

 

Hyötyjätekeräyspisteen hoitaja 

Keräyspisteet sijaitsevat Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen kuntien alueella. Tehtäviin kuuluu hyötykeräyspisteiden puhtaanapitoa, keräysastioiden kunnon valvontaa, sekä lajitteluoppaiden ja tiedotteiden kiinnittämistä keräyspisteisiin. Työ sisältää myös pieniä kunnossapito- ja korjaustöitä. Työsi sisältää ajoittain myös Laukaan pienjäteasemalla asiakkaiden opastamista, rahastamista ja jätteiden vastaanottamista.  

Odotamme sinulta:  

Perehdytyksen jälkeen kuljet pisteissä itsenäisesti, joten BC-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyystutkinto ovat edellytyksiä tehtävässä toimimiselle. Luonnollisesti tehtävässä vaaditaan myös oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä yksin. Lisäksi toivomme:  

  • asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 

  • hyvää fyysistä kuntoa 

  • työhön tarttuvaa asennetta 

  • aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi 

 

Kiinnostuitko?  

Työt ovat kokopäivätyötä ja edellyttävät mahdollisuutta työskennellä joustavasti työvuorosuunnitelman mukaisesti päivä- ja kaksivuorossa, myös lauantaisin.  

Mustankorkean jätekeskus ja lajittelupiha sijaitsevat osoitteessa Ronsuntaipaleentie 204. Huomioithan, että joukkoliikenteellä ei pääse perille saakka. Laukaan pienjäteasema sijaitsee osoitteessa Katajamäentie 6. 

Mustankorkea on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka mukaisiin periaatteisiin olemme työnantajana sitoutuneet. Voit lukea lisää periaatteista Oikotien sivuilta: https://kesaduuni.org/tyonantajalle/esimiehen-kesatyoopas/vastuullisen-kesatyon-periaatteet/  

Kesätyösuhteen aikana kuulut kattavan työterveyshuoltomme piiriin. Palkkaus on tehtävissä työehtosopimuksemme (AVAINTES) mukainen.  

Hae tehtävään viimeistään 28.2.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseesi CV:si, halutessasi palkkatoiveineen. Kerrothan hakemuksessasi, pystytkö aloittamaan työt toukokuun alussa ja työskentelemään syyskuun loppuun saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen 0505907808 / rekry@mustankorkea.fi.