Kesätyöntekijöitä Juustoportin meijerille 2021
Juustoportti Food Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Haemme kesätyöntekijöitä Juustoportin elintarviketehtaalle Jalasjärvelle.

Sinä oma-aloitteinen, innostunut ja reippaan asenteen omaava tekijä! – Me etsimme sinua kesätyöntekijäksi Juustoportille!

Tarjoamme 2- tai 3-vuorotyötä tuotannossa, varastolla sekä kunnossapidossa. Tuotannon puolella sinulla on mahdollista päästä esimerkiksi pakkaustehtäviin juusto-, maito-, jugurtti- tai rahkaosastoille. Varastolla on mahdollisuus opetella toimitusketjun salat ja tulla mestarikeräilijäksi. Kunnossapidossa tehtävät puolestaan pitävät sisällään osastojen laitteiden huoltoa ja tuotannon sujuvan toiminnan varmistamista.

Aikaisempaa meijerikokemusta ei kesätyöntekijöiltä vaadita, mutta kunnossapitoon hakevilta edellytetään alan opiskelupaikkaa. Kaikilta hakijoilta edellytetään 18 vuoden ikää.

Ensimmäiset kesätyöntekijät aloittavat huhtikuussa ja parhaimmillaan työtä voi olla jopa syyskuun loppuun. Ilmoitathan hakulomakkeen ”Lisätiedot” -kentässä mille osastolle ensisijaisesti haet, milloin aikaisintaan voisit aloittaa ja mihin saakka pystyisit olemaan töissä.

Me tarjoamme työn alkaessa kattavan perehdytyksen työhösi sekä huiput työkaverit! 

Käy täyttämässä hakemus nettisivuillamme tämän ilmoituksen yhteydessä olevan linkin kautta. Valitse hakulomakkeen linkki oikean toimipisteen kohdasta.

Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana, joten toimi ripeästi! Hakuaika päättyy 14.2.2021!

Hae siis sinäkin kesäksi töihin vastuullisuudestaan tunnetulle Juustoportille!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410420
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jalasjärvi, Kurikka
  • Lisätietoja antaa: Pekka Alakoski (040-8252790, pekka.alakoski@juustoportti.fi) arkisin klo. 08-18:00 välisenä aikana.