(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Junnikkala Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Junnikkala Oy on ehdoton puunjalostuksen edelläkävijä Pohjanmaalla. Sahaamme, höyläämme ja jatko-jalostamme puutuotteita yli 20 maahan jo yli 50 vuoden kokemuksella. Liikevaihtomme on noin 90 miljoonaa ja kehitämme jatkuvasti tuotteita 150 henkilön voimin vastaamaan markkinoiden haasteisiin. Junnikkala Oy työllistää lisäksi laajan alihankinta-verkoston. Jalostamme puutuotteita uusimmalla ja tehokkaimmalla alan teknologialla. Junnikkala Oy on uudistamassa ja modernisoimassa Kalajoen ja Oulaisten tuotantolaitoksia. Lisätietoja yrityksestä www.junnikkala.com

TULE MEILLE KESÄTÖIHIN!

Haemme Junnikkala Oy:n palvelukseen Kalajoen jatkojalostus- ja sahatavaratehtaalle ja Oulaisten sahatavaratehtaalle

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu sahaus- ja jalostusprosessien erilaiset työtehtävät tuotantolinjoilla. Työ on pääsääntöisesti 2/3-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville. Tuotannon tarvitaan noin 20 kesätyöntekijää erilaisiin tehtäviin.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, ahkeruutta ja turvallisuusohjeiden noudattamista sekä valmiutta kaksivuorotyöhön. Arvostamme hyviä kädentaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja työskentelet tehokkaasti tiimissä. Aikaisempi työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyön toukokuusta elokuulle saakka, viihtyisän työympäristön Junnikkala Oy:n palveluksessa, kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä työssä.

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä kuvallinen CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 18.3.2019 mennessä. Haastattelut pidetään Junnikkala Oy:n tiloissa Kalajoella.    

Suurin osa valinnoista tehdään maalis–huhtikuun aikana, mutta käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela 040 685 5200 linda.huggare-koskela@uniflex.