(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä junatarjoiluun! (Haku päättynyt)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

RAITEILLA JA ASEMILLA TAVATAAN!

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä kotimaan kaukojunien ravintolavaunuihin ja kärrymyyntiin. Työpaikkoja on tarjolla ympäri Suomen!

Nautitko maiseman muutoksesta?
Onnistutko erinomaisessa asiakaspalvelussa tilanteessa kuin tilanteessa?
Oletko valmis haastamaan itsesi ja taitosi tarjoilijana yli 200 km/h kulkevassa ravintolaympäristössä?

TYÖ SUOMEN VAUHDIKKAIMMASSA RAVINTOLASSA MAAN PÄÄLLÄ?
Työssä pääset tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja tekemään sen viimeisen silauksen asiakkaan kokemukseen junamatkasta. Pääsääntöisesti työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa vastaten junan ravintolatoiminnasta ravintolavaunussa tai kärrymyynnissä. Työt sisältävät myös kassatyöskentelyä, ruoka-annosten valmistamista sekä yleisen siisteyden ylläpitoa.

Kesätyö on osa-aikaista ja työvuoroja on vaihtelevasti eri vuorokauden aikoina. Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuvat syyskuulle. Työntekijät perehdytetään tehtävään Avecran puolesta heti töiden alkaessa. Työtä voi olla mahdollisuuksien mukaan tarjolla myös pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. 

MITÄ ETSIMME?
Työssä menestymiseen auttavat ravintola-alan koulutus sekä aikaisempi työkokemus tarjoilijan työtehtävistä. Energinen ja vastuuntuntoinen ote työhön sekä hyvä paineensietokyky yhdistettynä asiakaspalvelutaitoihin vievät pitkälle. Vastuullisen ja vaihtelevan työympäristön vuoksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta sekä luotettavuutta.

Asiat, joita vaadimme ovat suomen- ja englanninkielen taito, hygienia- ja anniskelupassi sekä salmonellatodistus.

Työpaikkoja on Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Seinäjoelta, Vaasasta, Ylivieskasta, Oulusta, Rovaniemeltä, Kuopiosta ja Joensuusta lähtevissä junissa. Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä paikkakunnan töitä haet.

TAVATAANKO RAITEILLA JA ASEMILLA? HAE KESÄTÖIHIN JUNATARJOILIJAKSI!

Täytä hakemus helposti klikkaamalla alta HAE TÄTÄ TYÖPAIKKAA.

LISÄTIEDOT JA KYSYMYKSET:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
+358 46 9211 220
susanna@smilepalvelut.fi


www.smilepalvelut.fi