(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Joensuuhun turvallisuusalantehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin turvallisuusalan työtehtäviin Joensuuhun.

Voit työskennellä monipuolisissa ja haastavissa asiakaspalvelutehtävissä aulavartijana tai viihdytkö paremmin turvavalvomossa paikallisvartijana - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla! Työvuorot määräytyvät kohteen mukaan ja suurin osa kesätöistä sijoittuu touko-elokuulle.

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne – asiakkaiden turvallisuus on tärkein tehtäväsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, koulutusta tai ajokortti. Vartijan tehtävissä voimassa oleva vartijakortti on välttämätön.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi ja tuemme sinua työssäsi. ISS Palvelut maksaa Vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Käytämme kesätyöhauissa sekä video- että ryhmähaastatteluja. Kummassakin näissä pärjäät reippaalla mielellä ja olemalla oma itsesi.

Ryhmähaastattelupäivät järjestetään maalis-huhtikuun aikana ja saat kutsun mukana ohjeet, kuinka voit valmistautua haastattelupäivään. Myös videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fitai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat 4.2 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.