(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Jätekukko Oy:n asiakaspalveluun
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme Jätekukko Oy:lle kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun, Kuopion Microkadun toimipisteeseen.

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta.

Etsimme asiakaslähtöisiä henkilöitä, jotka omaavat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot, sekä suullisesti että kirjallisesti. Tehtäviin kuuluu asiakasneuvonta niin puhelimitse, kuin sähköisten asiointikanavien kautta. Käytössä on useampia erilaisia järjestelmiä, joten taito luovia monen erilaisen ohjelman kanssa on ehdoton etu tässä tehtävässä.

Asiakaspalvelutehtäviä voi olla myös tapahtumissa ja messuilla. Ympäristöalan opiskelu on tässä tehtävässä eduksi mutta ei kuitenkaan välttämättömyys, arvostamme eniten reipasta asennetta ja oikeaa motivaatiota työntekoon.

Kesätyöt ajoittuvat välille toukokuu-elokuu. Työaika tässä tehtävässä on 36,75 tuntia / viikko. Työsuhde solmitaan suoraan Jätekukko Oy:n kanssa. Hakuaika on 3.2.-29.2.2020. Puhelinhaastatteluja suoritetaan jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Susanna Koponen, 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.