(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä IT-arkkitehtuuriin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2018

Oletko kiinnostunut arkkitehtuurityöstä IT järjestelmien parissa? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin IT arkkitehtuuritiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) 3kk mittaista kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Helsinkiin.

Työskentelemme yksikössä, joka vastaa Telian IT tavoitearkkitehtuurin suunnittelusta. Tuemme aktiivisesti meneillään olevia isoja muutoshankkeita ja varmistamme, että tavoitearkkitehtuurimme toteutuu niissä. IT järjestelmien elinkaaren hallinta yhteistyössä muiden yksikkömme osastojen kanssa on osa päivittäistä toimintaamme. Toimit osana arkkitehtuuritiimiä ja olemmekin jo suunnitelleet sinulle oman projektin, jonka hoidat kesän aikana.  Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (informaatio- ja tietoliikenneala).

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua erilaisia selvitystöitä, palavereja järjestelmien ylläpitäjien ja kehittäjien kanssa, sisäistä kommunikointia, arkkitehtuurikuvien piirtämistä tai vaikka Intranet-sivujen rakentamista. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • tavoitteellisuutta ja myyntihenkisyyttä
  • kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä aitoa halua auttaa asiakasta
  • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
  • kykyä omaksua uusia asioita nopeasti ja halu oppia uutta
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • perusymmärrystä IT arkkitehtuurista
  • kokemusta piirrostyökalujen käytöstä esim: Visio ja PowerPoint
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Annelleja kysyä lisää tehtävästä: Anne Rahkonen, 040-8206649, 20.-22.2. klo 16-17. 

 #teliakesä #VKD18