(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Iskun tehtaalle Lahteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Haluatko seurata näköalapaikalta korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesäsesonkiin Lahden tehtaalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tehtävät Iskulla ovat puusepänteollisuuden tuotantotyötä. Tarkempi työnkuva määräytyy oman osaamisesi mukaan ja voit hyvin olla vasta opiskelemassakin alalle. Työtehtäviä tuotannossa on esimerkiksi alkutuotannon, kokoonpanon ja pakkauksen saralla. Valtaosa työstä tehdään 2-vuorotyönä, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää elokuun loppuun saakka.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Tuotantotehtävät vaativat myös hyvää fyysisistä kuntoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen erityisesti puusepänteollisuuden työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 14.7.2019 osoitteessa www.personalhuset.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Löydät meidät myös Facebookissa:https://www.facebook.com/personalhusetfinland