Kesätyöntekijöitä infralle ja asfaltille
Skanska Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haluatko saada tuntumaa työelämään ja oman alan työtehtäviin? Hae meille kesätöihin!

Kesätyöharjoittelussa pääset tutustumaan alaan ja saat mahdollisuuden hyödyntää opinnoissa hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja haalari- ja työnjohtoharjoitteluina ympäri Suomen. Riippuen aiemmista kokemuksistasi ja kiinnostuksestasi, voit tulla infrarakentamistyömaalle avustaviin tai itsenäisempiin tehtäviin. Kaupunki- ja teollisuusrakentamisemme painottuu Etelä-Suomen alueelle ja väylärakentamista toteutetaan niillä paikkakunnilla, mihin valtion väyläinvestoinnit suunnataan. Mahdollisuuksia on myös asfaltoinnista kiinnostuneille uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille. Huomioithan, että Infran ja asfaltin tehtävissä oma auto on välttämätön.

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen. Toivomme sinun myös jakavan arvomme.

Jos haluat liittyä rakennusalan edelläkävijöiden joukkoon ja työskennellä osana mukavaa tiimiä, lähetä hakemuksesi 30.4.2020 mennessä. Huomaathan, että vain rekrytointijärjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset huomioidaan. Ilmoitamme valinnoista hakijoille 31.5.2020 mennessä.

Lisätietoja saat osoitteesta www.skanska.fi/kesatyo ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kesätyöpaikoistamme olemme koonneet tänne.

Avainsanat: haalariharjoittelu, työnjohtoharjoittelu, kesätyö, rakennusalan kesätyö, infrarakentaminen, asfaltti, vastuullinen kesäduuni

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1343263
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Kainuu, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Rovaniemi, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi