(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä ikäihmisten palveluihin
Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / Diakonissalaitoksen Hoiva, asumispalvelut, ikäihmisten yksiköt

Hoivalla tehdään työtä ihmisenä ihmiselle. Arjessamme näkyy arvot – lähimmäisenrakkaus ja ihmisarvo. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ja meille voi tulla #sydänmukana töihin. 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Diakonissalaitoksen Hoivan asumisen palveluihin ikäihmisten yksiköihin. Hoivakotimme tarjoavat tehostettua palveluasumista ikääntyneille Helsingin Kalliossa, Pitäjänmäellä ja Viikissä. 

Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat monipuoliset hoitotyön tehtävät sekä hyvän aktiivisen arjen järjestäminen asiakkaillemme. Hoivakodeissamme korostuvat hoidollinen työ, asiakkaiden kohtaaminen omana itsenään sekä hyvän arjen toteutuminen. 

Tarjoamme Sinulle 
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta 
- ammattitaitoiset kollegat ja hyvän esimiehen tueksesi
- kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen 

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti 
- sosiaali- ja terveysalan opintoja tai jo valmista lähihoitajan, sairaanhoitajan, sosionomin, fysioterapeutin tai toimintaterapeutin tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- kiinnostusta ikäihmisten ja tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa tehtävää työtä kohtaan 
- valmiutta tehdä työtä sydän mukana ja asiakkaat yksilöllisesti kohdaten
- valmiutta kolmivuorotyöhön

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kerro, missä päin toivoisit saavasi työskennellä (Kallio, Pitäjänmäki vai Viikki). Jos opintosi ovat vielä kesken, kerrothan opintopistemääräsi. Hae pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun heti haun alettua. 

Lisätietoja antavat yksikönjohtajat Pia Rairo, puh. 050 303 4144, Eeva Knaappila, puh. 050 395 5973 ja Saara Tokola, puh. 050 4669250.

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Olemme Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaiden kanssa. Diakonissalaitoksen pitkä historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme. Henkilöstömme koostuu runsaasta 400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisesta.