Kesätyöntekijöitä Iisalmeen siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Vietä kesäsi duunISSa! ISS Palveluiden kesän 2019 kesätyöpaikat ovat nyt auki.


Iisalmen alueella on auki useita kesätyöpaikkoja erilaisiin siivoustehtäviin. Voit työskennellä kesäsi myymälöiden tai toimistojen ylläpitosiivouksissa, vai viihtyisitkö paremmin koulujen tai teollisuuden kohteiden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Aikaisemmasta työkokemuksesta, siivousalan koulutuksesta ja suoritetuista kursseista esimerkiksi hygieniapassista tai työturvallisuuskortista on hyötyä, joten muista mainita niistä hakemuksessasi!


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. ISS-palveluissa löytyy sinulle sopivaa duunia, olet sitten aamun torkku tai illan virkku. Pidämme kiinni hyvistä työntekijöistä, ja pyrimme tarjoamaan töitä sekä uusia mahdollisuuksia jatkossakin!    


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi 31.3.2019 menessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä jatkosta joko puhelimitse tai sähköpostitse.


Me ISS Palvelut edistämme asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla vastuullisia, toimivia ja luotettavia palveluita yhtenä helposti hallittavana kokonaisuutena, jonka toteutuksesta vastaa suurin voimavaramme: osaavat ja ratkaisukykyiset ihmiset. Luottamalla ammattilaisiimme luomme palvelun, joka vie asiakkaamme tavoitteisiinsa - "The Power of the Hu­man Touch". Toimimme 300 kun­nas­sa ja työllistää noin 8 000 työnte­kijää ja lähes 1000 kesätyöntekijää joka kesä.

    

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234207
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi