Kesätyöntekijöitä hotellisiivoukseen sekä junasiivoukseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

SOL tarjoaa tänä vuonna lähes 1000 kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. 
Hanki itsellesi Kunnon Kesätyötä aurinkoisessa porukassa.


Siivouksen kesätyöpaikat TAMPERE

Kesätyökohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä lähitaajamissa. Kesätyöntekijöitä etsimme hotellisiivoukseen sekä junasiivoukseen. 

Työvuorot määräytyvät asiakaskohteen tarpeen mukaan. Hotellisiivouksessa työajat ovat pääsääntöisesti maantaisin 8-16 välillä ja muina päivinä 10-16 välillä. Työpäivät vaihtelevat maanantai – sunnuntai välillä. Junasiivouksessa työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltavuoroon sekä maanantaista sunnuntaihhin. Junasiivouksessa myös yövuoro mahdollisuus. 

Olet etsimämme kesätyöntekijä, mikäli omaat reippaan sekä asiakaspalveluhenkisen työotteen ja et kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, mutta positiivisen asenteen ja asiakaspalveluhenkisyyden ratkaistessa voit hyvinkin löytää SOLilta myös aivan ensimmäisen kesätyöpaikkasi.

Kesätöiden sujuttua hyvin, löytyy meiltä usein mahdollisuuksia työskentelyn jatkamiseen myös pidemmän päälle sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Hyvin tehty työ ja halu menestyä kanssamme avaa hyvät mahdollisuudet pidemmällekin urapolulle SOLilla. Liity osaksi isoa ja aurinkoista SOL - perhettämme! 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, ja ilmoitamme prosessin etenemisestä sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Pyrimme kouluttamaan kesätyöntekijät ennen kesää, joten muistathan ilmoittaa hakemuksessasi mahdollisen aloituspäivän.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249756
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: helsinki(at)sol.fi