(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä HOK-Elannon ravintoloihin
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Ensi kesä tulee olemaan kuumempi kuin koskaan ja rafladuunit makeampia kuin ikinä! Jos haluat että kesäsi pursuaa upeita asiakaskohtaamisia, ikimuistoista tiimihenkeä ja vaihtelevia vuoroja, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua oikopäätä. Etsimme säteileviä ravintola-alan osaajia HOK-Elannon ravintoloihin monipuolisiin työtehtäviin koko kesän ajalle. Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, unohtumattoman kesän sekä tietenkin iloiset ja tsemppaavat työkaverit!

Noin 90 eri HOK-Elannon ravintolan miljööt tarjoavat Sinulle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Useimmissa kesätyöpaikoissa tuntimäärä liikkuu 90-112,5h/3vko välillä, mutta vaihtoehtoja löytyy myös pienemmille tuntimäärille. Kovin kesäsesonki on kesäkuun alusta elokuun loppuun. Työt voi aloittaa halutessaan jo aikaisemmin ja sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen, vaikka opintojen ohella tai vakituisemmin.

Nyt läjäytämme pöytään sellaisen valikoiman kesän kuumimpia kesäduuneja, että hotimpaa ei löydy mistään! Tehtävien luonteet riippuvat ravintolasta sekä työtehtävästä ja näistä saat lisätietoa rekrytoijalta.

Haemme:

TARJOILIJOITA, joilta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta ravintolamaailmasta: hallitset oman aseman hoitamisen ja tarjoilun tekniikan, juomatuntemuksesi on vähintään perustasoa ja pysyt vauhdissa mukana myös vilkkaimpina kesäpäivinä.

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ, jotka loihtivat Caffe Macchiatot ja jääkahvit käden käänteessä. Erikoiskahviosaaminen ja positiivinen asiakaspalveluasenne on varma väylä tähän työhön.

TERASSITARJOILIJOITA, jotka solahtavat kesä-Helsingin sydämeen loihtimaan asiakkaille loistavaa kesätunnelmaa aurinkoisina kesäpäivinä ja maagisina kesäiltoina. Tarvitset jonkin verran aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä, intoa työskentelyyn ja energisen asiakaspalveluasenteen.

BAARITYÖNTEKIJÖITÄ, joilla on asennetta ja intoa työskentelyyn erilaisissa ympyröissä ja jonkin verran baariosaamista. Viihdyt erinomaisesti töissä niin oluthuoneissa kuin kesäterasseillakin, nautit asiakaspalvelusta ja loistat Aperol Spritzien, Mojitojen ja Mocktailien keskellä.

KOKKEJA, haussa on tyyppejä, joilta löytyy jo aiempaa kokemusta kentältä. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

SALI-, BAARI- JA KEITTIÖAPULAISIA, joten jos olet tarmokas, omatoiminen ja omaat hyvän asenteen työntekoon, saatat olla etsimämme henkilö. Sinulta saattaa löytyä jo aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Arvostamme joustavuutta ja iloista tekemisen meininkiä. Asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee tässä tehtävässä.

Tarvitset hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.

Lähtölaskenta kesään on alkanut, joten laita hakemuksesi tulemaan nyt!