(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä HOK-Elannon ravintoloihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Ensi kesä tulee olemaan kuumempi kuin koskaan ja rafla duunit makeampia kuin ikinä!
Etsimme säteileviä ravintola-alan osaajia HOK-Elannon ravintoloihin monipuolisiin työtehtäviin koko kesän ajalle. Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, aurinkoiset työkaverit rinnallesi ja unohtumattoman kesän Helsingissä!
Nyt läjäytämme pöytään sellaisen valikoiman kesän kuumimpia kesäduuneja, että hotimpaa ei löydy mistään! Voimme taata, että löydät mieleisesi kesäduunin 90 eri HOK-Elannon ravintolan joukosta Espoon, Helsingin tai Vantaan alueelta. Useimmissa kesätyöpaikoissa tuntimäärä liikkuu 90-112,5h/3vko välillä, mutta vaihtoehtoja löytyy myös pienemmille tuntimäärille halutessasi. Kovin kesäsesonki on kesäkuun alusta elokuun loppuun. Työt voi aloittaa halutessaan jo toukokuussa ja sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen vaikka opintojen ohella tai vakituisemmin.

Tehtävien luonteet riippuvat ravintolasta sekä työtehtävästä ja näistä saat lisätietoa rekrytoijalta.

Haemme:

À LA CARTE -TARJOILIJOITA, joilta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta ravintolamaailmasta: hallitset oman aseman hoitamisen ja tarjoilun tekniikan, juomatuntemuksesi on vähintään perustasoa ja pysyt vauhdissa mukana myös vilkkaimpina kesäpäivinä.

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ, jotka loihtivat Caffe Macchiatot ja jääkahvit käden käänteessä. Erikoiskahviosaaminen ja positiivinen asiakaspalveluasenne on varma väylä tähän työhön.

TERASSITARJOILIJOITA, jotka solahtavat kesä-Helsingin sydämeen loihtimaan asiakkaille loistavaa kesätunnelmaa aurinkoisina kesäpäivinä ja lämpiminä kesäiltoina. Tarvitset jonkin verran aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä, intoa ravintolaympäristössä työskentelyyn ja energisen asiakaspalveluasenteen.

BAARITYÖNTEKIJÖITÄ, joilla on asennetta ja intoa työskentelyyn erilaisissa ympyröissä ja jonkin verran baariosaamista. Viihdyt erinomaisesti töissä niin oluthuoneissa kuin kesäterasseillakin, nautit asiakaspalvelusta ja loistat Aperol Spritzien, Mojitojen ja Mocktailien keskellä. Baarityöntekijöiltä edellytämme täysi-ikäisyyttä.

À LA CARTE -KOKKEJA, haussa on tyyppejä, joilta löytyy tutkinto keittiöpuolelta ja mieluiten myös aiempaa kokemusta kentältä. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Haemme myös SALI-, BAARI- JA KEITTIÖAPULAISIA, joten jos olet tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia ja sinulta löytyy jo vähän kokemusta ravintola-alalta tai jos alan opinnot ovat vielä kesken, pärjäät hyvin apulaisen työtehtävässä. Arvostamme joustavuutta ja iloista tekemisen meininkiä. Asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee tässä tehtävässä.

Tempaise itsesi kesätunnelmaan jo nyt ja lähetä hakemus niin varmistat unelmiesi kesäduunin HOK-Elannon ravintolassa!

Edellytykset työnsaannille: Suomi, Tarjoilija, Kokki, Keittiöapulainen, Saliapulainen, Baarityöntekijä, Kahvilatyöntekijä
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Salmonellatodistus