(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Helsinkiin
Biltema Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020
Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä.

Etsimmekin tulevaan kesäsesonkiin upean Biltema-perheemme vahvistukseksi Helsingin tavarataloon vielä 5 kesätyöntekijää aamun purkuvuoroon

Pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan pääsääntöisesti purkuvuorot tiistaista perjantaihin aamuisin klo 6 -11, mahdollisesti tarvittaessa myös muita myyjän tehtäviä: asiakaspalvelua ja asiakkaan opastamista, hyllytystä, ja myymälän siisteyden ylläpitämistä. 

Odotamme sinulta
Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja energistä asennetta
Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa
Kiinnostusta/ kokemusta kaupan alan asiakaspalvelutehtävistä. Tai ehkäpä sinulla on harrastuksesi kautta erityistä kiinnostusta joihinkin monipuolisen tuotevalikoimamme tuoteryhmiin.
Vähintään 18 vuoden ikää, mikäli vuoroja haluaa myös myymälän puolelta (myytävät tuotteet)

Tarjoamme sinulle
Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä
Juuri uusitun myymäläkonseptin ja toimivat työkalut
Rennon ja kannustavan työilmapiirin lempeiden kollegoiden kera
Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme
Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä
Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään
Työpaikan julkisten kulkuyhteyksien päässä

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat mukavan kesätyökokemuksen.

Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Nyt tarjolla on pääasiassa aamun purkuvuoroon tunteja 5 -15 viikossa elokuun loppuun saakka.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta 14.6.2020 mennessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. 

Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja sopivat henkilöt palkataan heti. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.