(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Helsinki ja Sipoo
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

SOL tarjoaa tänä vuonna lähes 1000 kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. 

Hanki itsellesi Kunnon Kesätyötä aurinkoisessa porukassa.

Kesätyökohteet sijaitsevat Helsingin alueella ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä lähitaajamissa sekä Sipoossa. 

Palveluvastaavan kesätyöt sisältävät tyypillisimmin toimistosiivousta, myymäläsiivousta, palvelutalosiivousta, koulusiivouista ja tehdassiivousta, mutta myös muun tyyppisissä siivouskohteissa on kesätöitä tarjolla. 

Työvuorot määräytyvät asiakaskohteen tarpeen mukaan ja työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan sekä arkipäivistä viikonloppuun. Kerrothan hakemuksessasi, milloin sinulle sopisi parhaiten työskennellä ja mille ajanjaksolle kesällä olet kesätöitä etsimässä. 

Olet etsimämme kesätyöntekijä, mikäli omaat reippaan sekä asiakaspalveluhenkisen työotteen ja et kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, mutta positiivisen asenteen ja asiakaspalveluhenkisyyden ratkaistessa voit hyvinkin löytää SOLilta myös aivan ensimmäisen kesätyöpaikkasi.

Kesätöiden sujuttua hyvin, löytyy meiltä usein mahdollisuuksia työskentelyn jatkamiseen myös pidemmän päälle sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Hyvin tehty työ ja halu menestyä kanssamme avaa hyvät mahdollisuudet pidemmällekin urapolulle SOLilla. 

Liity osaksi isoa ja aurinkoista SOL - perhettämme! 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, ja ilmoitamme prosessin etenemisestä sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.