(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä hautausmaille
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Karkkilan seurakunta hakee hautausmaille reippaita työntekijöitä kesäkaudelle 2020. Etsimme kausityöntekijöitä touko- lokakuulle noin 5-6 kuukaudeksi sekä kesätyöntekijöitä noin 2-3 kuukaudeksi.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa hautausmaiden ja kiinteistöjen piha-alueen hoitoa ja hoitohautojen kunnossapitoa.  Työ on fyysistä ja siinä vaaditaan hyvää peruskuntoa. Työssä käytetään puutarhakoneita, joten edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää ja ajokorttia sekä kykyä käyttää työkoneita.

Työtä tehdään asiakaspalvelulähtöisesti tiimityönä tai työpareina, joten hyvä suomenkielen taito on välttämätön. Arvostamme alan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista töistä sekä myönteistä suhtautumista seurakuntaan. Palkkaus tehtävässä on KirVESTES:in mukainen ja työaika 38,75 h/vko.

Jos kiinnostut tehtävästä, toimi pian, sillä teemme valinnat mahdollisimman nopeasti. Merkitse hakemukseesi haetko kausityöntekijän vai kesätyöntekijän paikkaa ja milloin voisit aloittaa työt.

Työhakemukset tulee toimittaa seurakuntaan 14.02.2019 klo 16:00 mennessä osoitteeseen: Karkkilan seurakunta, Huhdintie 9, 03600 Karkkila. Kuoreen merkintä ”Työhakemus hautausmaille”. Hakemukset voi lähettää myös sähköpostilla: marja.lahdekorpi@evl.fi.