(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita 2 hlöä
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme Mikkelin kampukselle Pienyrityskeskus yksikköön

2 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

koko-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.-15.8.2020

Kesätyöntekijöiden tehtävänä tulee olemaan mm. Yrittäjyyskasvatuspäivien 2020 ennakkojärjestelyt mm. abstraktikirjan kokoaminen, osallistujamarkkinointiin osallistuminen, osallistujatietojen ylläpito, laskutuksessa avustaminen, sosiaalisessa mediassa näkyminen, nettisivujen ylläpito, päivien materiaalien työstäminen. Valittavat henkilöt pääsevät avustamaan myös CRM liittyvissä tehtävissä. Yksikössä tehdään yrittäjyystutkimusta, joten aineiston hankintaan, työstämiseen, analysointiin ja tutkimuksen julkaisukuntoon saattamiseen on tarjolla monipuolisia tehtäviä. Lisäksi kesän aikana järjestetään erilaisia yrittäjyyden työpajoja ja Pienyrityskeskuksen 40-vuotisjuhlat, joiden järjestelyihin henkilöt osallistuvat. 

Valittavat henkilöt pääsevät myös vaikuttamaan omaan tehtäväkuvaansa.

Hakijat voivat olla vielä opintojensa parissa, mahdollisesti korkea-asteen opintojensa loppusuoralla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta työotetta, iloista ja positiivista mieltä ja hyvää asennetta työhön. Valittavilla henkilöillä odotetaan olevan englanninkielen osaamista, tietoteknisten valmiuksia sekä jossain määrin yrittäjyysnäkemystä.

Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, tarkkaavaisuutta ja rohkeutta työskennellä yrittäjyyden tukemisen ja yritysten kehittämisen parissa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia.