(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Harjavaltaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!


Etsimme Harjavaltaan kesätyöntekijöitä teollisuusympäristön ylläpitosiivoukseen. Töitä tehdään kello 6-17 välillä aamu- ja päivävuorossa pääasiassa arkisin, mutta työ sisältää myös vaihtelevasti viikonloppuvuoroja, jolloin viikon vapaapäivät ovat arkipäivinä.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän! Näiden lisäksi edellytämme 18 vuoden ikää ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä sekä katso tunnelmia kesätyöpaikoistamme YouTubesta.


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi viimeistään 21.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.