(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Haminan teknisiin palveluihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon?

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Teknisiin palveluihin Haminaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Haminassa on nyt auki kesätyöpaikkoja kiinteistön ylläpitopalveluiden teknisiin palveluihin. Erityisesti haemme sähköalan osaajia. Yleisimpiä kesätyötehtäviä ovat avustavat asennustyöt erilaisissa Teknisten palveluiden toiminnoissa kokeneemman työntekijän seurassa tai itsenäiset tehtävät oman osaamisen mukaisesti.


Arvostamme aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä ja teknisten alojen opintoja. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa ja eduksesi on työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma kulkupeli työmatkoihin. Ennen kaikkea toivomme, että sinulta löytyy asennetta - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja olet innokas oppimaan uutta, sekä asiakaspalvelutaitoa - haluat tarjota asiakkaillemme maailman parasta palvelua, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". 

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi ja tuemme sinua työssäsi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiimme! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi tai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.  


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -