Kesätyöntekijöitä Haminan teknisiin palveluihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Vietä kesäsi duunISSa! Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Teknisiin palveluihin Haminaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Haminassa on nyt auki kesätyöpaikkoja kiinteistön ylläpitopalveluiden teknisiin palveluihin. Erityisesti haemme sähköalan osaajia. Yleisimpiä kesätyötehtäviä ovat avustavat asennustyöt erilaisissa Teknisten palveluiden toiminnoissa kokeneemman työntekijän seurassa tai itsenäiset tehtävät oman osaamisen mukaisesti.


Arvostamme aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä ja teknisten alojen opintoja. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa ja eduksesi on työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma kulkupeli työmatkoihin. Ennen kaikkea toivomme, että sinulta löytyy asennetta - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja olet innokas oppimaan uutta, sekä asiakaspalvelutaitoa - haluat tarjota asiakkaillemme maailman parasta palvelua, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". 

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme löydät YouTubesta.


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiimme! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. 

ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234270
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hamina