(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Hämeenlinnaan ja Hattulaan siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
Vietä kesäsi duunISSa! ISS Palveluiden kesän 2019 kesätyöpaikat ovat nyt auki.


Etsitkö ensimmäistä kesäduuniasi tai ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!


Meillä on auki useita kesätyöpaikkoja siivoustehtäviin Riihimäen  alueella. Kesätyöt sijoittuvat 3.6.-9.8. väillle. Töitä tehdään arkisin klo 7-15 välillä, 7,5 tuntia päivässä.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän! Tarvitset työssä myös B-ajokorttia ja omaa autoa, suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia. Valituille henkilöille tullaan teettämään perustasoinen turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.
 
Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. ISS-palveluissa löytyy sinulle sopivaa duunia, olet sitten aamun torkku tai illan virkku. Pidämme kiinni hyvistä työntekijöistä, ja pyrimme tarjoamaan töitä sekä uusia mahdollisuuksia jatkossakin! KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
   
Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -