(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä hälytyskeskukseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018
Olemme uudistuva ja vahvasti kehittyvä toimitila- ja ravintolapalveluja tarjoava palveluyhtiö. Toimialamme ovat kiinteistöpalvelut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut ja turvapalvelut.

Meitä on noin 1600 ammattilaista huolehtimassa siisteydestä, turvallisuudesta, kiinteistöhuollosta ja ravintolapalveluista. Toimimme mm. business parkeissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa, toimistoissa, lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa ja liikennevälineissä – kaikkiaan yli 1000 kohteessa. Omistaudumme aidosti asiakkaidemme hyvinvoinnille, turvallisuudelle ja viihtyvyydelle.

Turvapalveluiden hälytys- ja asiakaspalvelukeskus etsii ylivartijan tehtäviin alan hyvin tuntevia asiakaspalvelun ammattilaisia, joilla on vahva näkemys teknisen asiakaspalvelun vaatimuksista niin henkilö- kuin järjestelmätasollakin.

Vastaamme monien erilaisten asiakaskohteiden teknisestä valvonnasta ja vartioinnista. Asiakkaiden hälytyksiä, etäkäyttöä sekä asiakastietojärjestelmiä käytetään ja palveluja koordinoidaan omasta hälytys- ja asiakaspalvelukeskuksesta käsin. Hälytyskeskuspäivystäjänä toimit monipuolisessa ja vaativassa asiakaspalvelutehtävässä sekä itsenäisesti että tiimissä. Tekniset järjestelmät ja ohjelmistot ovat keskeinen työvälineesi ja työtehtävä edellyttää erinomaista reagointinopeutta ja paineensietokykyä.

Edellytämme sinulta voimassa olevaa vartijakorttia ja vahvaa turvallisuusalan työkokemusta. Erinomainen suomen kielen taito ja vahvat tietotekniset taidot ovat oleellisia tehtävässä. Muun kielitaidon ja soveltuvan koulutuksen esim. VAT, TVEAT, turva-alan tradenomi katsomme sinulle eduksi.

Hae tehtävään mahdollisimman pian. Hakuaikaa on 28.2.2018 asti. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit hyvä tähän tehtävään.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sijaisuuksien kestosta sovitaan erikseen.
Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Petri Sipola (puh. 040 539 5217), ma-pe 12-13