(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä hakemuskäsittelyyn ja avustaviin toimistotöihin,
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Yleinen työttömyyskassa YTK Loimaalla etsii kesätyöntekijöitä hakemuskäsittelyyn vahvistamaan resurssejamme kesälomien ajaksi.

Oletko noin toisen vuoden oikeus-, yhteiskunta- tai kauppatieteen opiskelija tai tradenomiopiskelija?

  • Oletko valmis omaksumaan nopeasti hakemuskäsittelyyn liittyvää lainsäädäntöä ja ohjeita?
  • Onko sinulla hyvät IT-valmiudet ja uskot, että pystyt ottamaan käsittelyjärjestelmän nopeasti haltuun?
  • Oletko hyvä soveltamaan? Itsenäinen ratkaisujen tekijä? Otatko asioista aktiivisesti selvää ja kysyt rohkeasti, jos et tiedä?

Jos sinulla on lisäksi vielä reipas ja positiivinen asenne, ja haluat palvella jäseniämme parhaalla mahdollisella tavalla, hae töihin meille Loimaalle!

Kesätyöntekijänä toimit hakemuskäsittelyn tehtävissä. Katso nettisivuiltamme Suvin ja Niilon kuvaama video käsittelytyöstä. 

Saat tehokkaan koulutuksen tehtävään. Koulutusjakso alkaa toukokuun alussa, ja työ jatkuu elo-syyskuulle sopimuksen mukaan. Kesän jälkeen voi tarjoutua mahdollisuus jatkaa tuntityöntekijänä ruuhka-aikoina.

 

Lisäksi haemme yhtä reipasta, vähintään 18-vuotiasta nuorta avustaviin toimisto- ja toimitilahuollon tehtäviin kesä-heinäkuun ajaksi. Toimit apuna jäsenpalvelutiimissämme ja huolehdit keittiöstä toimitilahuoltajan apuna. Odotamme sinulta oma-aloitteista asennetta ja halua tarttua monenlaisiin tehtäviin.

 

Mikäli kiinnostuit kesätyöstä YTK:lla, laita hakemuksesi 18.2.2019 mennessä hakulomakkeella alla olevan linkin kautta