(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Framerylle kokoonpanotehtäviin
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä puhelinkoppeja ja työtiloja. Tuotteillamme ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia kymmenissä maailman johtavien yritysten toimistoissa, kuten Microsoftilla, Pumalla ja Teslalla. Itse asiassa, 40% Forbesin top 100 yrityksistä käyttää Framerya.

Onko sinulla haaveena kesätyö, missä työnantajalle on erityisen tärkeää työntekijöiden hyvinvointi? Nautitko aktiivisesta työnkuvasta, missä vallitsee tekemisen meininki hyvää positiivista ilmapiiriä unohtamatta? Onko sinulle tärkeää työ, missä näet konkreettisesti oman työsi jäljen ja näet mahdollisuuksia kehittyä?

HAEMME NYT KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ FRAMERYN KOKOONPANOPORUKKAAN TAMPEREELLE!

Frameryn uskomaton kasvutarina jatkuu ja tästä johtuen etsimme työtä pelkäämättömiä kesätyöntekijöitä Sarankulmassa sijaitsevaan tuotannon tiimiin monipuolisiin kokoonpanotehtäviin.
Tsekkaa video alla saadaksesi paremman kuvan työstä ja porukasta! https://www.youtube.com/watch?v=eYGbfP2phao
Frameryn "puhelinkopit" ovat korkean kotimaisuusasteen omaavia alansa huippua, niin teknisen laadun kuin designinkin osalta. Tuotteiden laatu on tärkeää ja tästä johtuen etsimme henkilöitä, jotka kykenevät erityiseen huolellisuuteen ja tarkkuuteen myös nopeatempoisessa työssä. Työnkuva on aktiivinen, josta johtuen hyvä fyysinen kunto on eduksi tehtävän suorittamisessa. Työtilat ovat itsessään yksi tärkeimmistä tekijöistä työviihtyvyyden kannalta ja työskentely Framerylla onkin kokonaisuudessaan siistiä sisätyötä tilojen avaruuden, valoisuuden ja ilmavuuden vuoksi.
Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kokoonpanotyöstä tai muusta käsillä tekemisestä, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimme positiivisen Can Do! asenteen omaavia Tekijöitä, jotka ymmärtävät yksilön työsuorituksen merkityksen lopputuloksen kannalta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja trukinajotaito katsotaan eduiksi.
Työ on kokopäiväinen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6 - 22 välille. Työ alkaa toukokuussa ja päättyy sopimuksen mukaan elo- syyskuussa. Kesätyökauden jälkeen on mahdollisuus myös lyhyempiin keikkaluontoisiin työjaksoihin tarvittaessa.
Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä Framery tarjoaa mielekkään työn alansa ykköstuotteiden parissa sekä hyödyllistä ja arvostettua työkokemusta urasi jatkoa ajatellen. Framery tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukaan lukien laadukkaat työvaatteet ja edullisen henkilöstökahvion, positiivista työilmapiiriä unohtamatta.
Hae tehtävää heti, sillä haku kesälle 2020 on nyt alkanut. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja sinulle antaa Rekrytointikonsultti Elina Ruha p. 040 627 8528

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.