(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Food Market Herkkuun pääkaupunkiseudulle
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Kesäksi töihin Food Market Herkkuun!

Ruokien upein keidas on tunnetusti hurmaava Herkku, jossa ystävälliset palvelutiskimyyjät ohjastavat asiakkaita niiden parhaiden pöperöiden äärelle!

Etsimme nyt Keskustan, Tapiolan ja Itiksen Herkkuihin palvelutiskimyyjiä, hyllyttäjiä sekä kassatyöntekijöitä. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta tehtävistä, koska koulutamme tarvittaessa, mutta osaaminen esimerkiksi palvelutiskiltä tai kassalla työskentelystä on sinulle eduksi.

Palvelutiskityössä suosittelet liha- ja kala, meals, juusto, leikkele, tapas ja bakery tiskin tuotteita. Myyt kaikenlaisia herkkuja asiakkaille reippaasti ja hymyssä suin! Erinomainen asiakaspalvelu ja fiiliksen luonti on vastuullasi!

Kassalla työskentely vaatii iloista mieltä ja kykyä työskennellä paineen alla.

Tarjolla on määräaikaisia työsuhteita kesän ajaksi, jotka sijoittuvat touko-syyskuulle. Sinun tulee olla käytettävissä joustavasti työvuoroihin. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan työt ja kuinka olet käytettävissä tehtävään.

Näissä kesän herkuimmissa tehtävissä tarvitset sujuvaa suomen kielentaitoa ja osassa tehtävistä tarvitset voimassa olevaa hygieniapassia sekä salmonellatodistusta, autamme näiden hankkimisessa tarvittaessa.

Edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.

Laita meille hakemus mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi sekä mahdolliset ikäraja- ja hygieniapassit.