(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä farmaseuttisten palveluiden pakkaustöihin
Tamro Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Palkkaamme kaksi näppärää kesätyöntekijää varasto- ja pakkaustöihin  farmaseuttisten palveluiden yksikköön Vantaalle. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti maanantaista perjantaihin ja työajat sijoittuvat klo 7-16 välille.  Tarvitsemme apuvoimia heti kesäkuun alussa ja pidämme teidät mielellämme elokuun loppuun saakka.

 

Selviät mainiosti tarjolla olevista tehtävistä, jos olet tarkka ja siedät hyvin rutiineja. Työpäivää rytmittävät erilaiset toimeksiannot, eikä liiallista istumista työpöydän ääressä tarvitse pelätä. Työtehtävien hoitamisessa tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Pakkaustöissä saattaa myös kädentaidoista olla yllättävästi hyötyä.

 

Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi ja haluaisit päästä kurkistamaan farmaseuttisten palveluiden toimintaan, niin voit kysellä lisätietoja tehtävästä tiimimme esimieheltä Terhi Liukko-Joenpolvelta WhatsAppilla 040 6875505. Tämä kesätyöhaku on auki 16.3.2018 asti. Kannattaa kuitenkin täyttää hakemuslomake mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.